Cautare

53950 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 13 mai 2010" (7.46 secunde)
Masura ar fi cu atat mai nedreapta cu cat George Becali traverseaza o perioada grea, fiindca procurorii au cerut condamnarea sa la 11 ani de inchisoare pentru sechestrare de persoane.
Stirile Pro TV : ... Astfel de ceasuri functioneaza conectate la telefonul mobil, care nu trebuie sa fie la o distanta mai mare de 30 de metri, sau individual, daca are incorporata o cartela sim.
Stirile Pro TV : ... In ce conditii vor lua banii 70 de mii de oameni care au suferit un accident vascular cerebral si nu se mai pot intretine singuri vor putea de saptamana viitoare sa-si depuna dosarul pentru obtinerea indemnizatiei de handicap.
Ce teapa poti lua pe drumul spre litoral Autostrada A2, Autostrada Soarelui, este cea mai aglomerata a tarii, vara, cel putin in weekend. ... Stirile Pro TV au realizat un reportaj cu camera ascunsa pe A2, despre escrocii care ii pacalesc pe soferii de buna credinta:
Am depasit chiar si momentele scarboase ale stirilor PRO TV-iste care prezinta, cu lux de amanunte, cum amantul si-a ciopartit bucati amanta sau altele asemenea. Acum ma ingrozesc stirile, de pe toate posturile tv care prezinta circul parlamentar.
Dupa ce am depasit chiar si momentele scarboase ale stirilor PRO TV-iste care prezinta, cu lux de amanunte, cum amantul si-a ciopartit bucati amanta sau altele asemenea, acum mi se cutremura stomacul si ma ingrozesc de-a dreptul stirile de pe toate posturile tv care prezinta circul parlamentarilor.
M-a pus acela necuratu' sa ma uit la stirile Antenei.
Nu toata lumea are o vedere foarte buna sa citeasca pe verso si nu toata lumea are cultura chimiei ca sa stie ce inseamna E47 si nu stiu cat mai scrie pe acolo", declara Prigoana pentru Stirile Pro Tv, adaugand ca va initia un proiect de lege pe aceasta tema, informeaza Gandul.
Stirile Pro TV: ... Pentru Romania, cele mai populare subiecte au fost Simona Halep, Rezultate Bac 2014, Eurovision 2014, Robin Williams si Alegeri Prezidentiale 2014, in timp ce la nivel global in topul cautarilor s-au aflat subiecte precum Robin Williams, World Cup, Ebola, Malaysia Airlines si ALS Ice Bucket Challenge.
Stirile Pro TV informeaza: ... - bineinteles, daca vreti un Porsche Macan, puteti incerca ceva mai ieftin, din China. Sursa: stirileprotv.ro
Stirile Pro TV : ... Dupa ce l-a nascut pe ultimul, pentru a-si remodela sanii s-a adresat medicului care o mai operase de doua ori, fara probleme.
Cum puteti deveni custode al unei arii protejate si de unde luati fondurile, cititi in cele de mai jos. ... La sesiunea din martie 2010, ministerul a dat in custodie 14 arii protejate din Oltenia.
Noul proiect de act normativ initiat de reprezentantii MEC prevede o suplimentare a numarului de disponibilizari la Minvest Deva cu aproximativ 120 de persoane, potrivit directorului general adjunct al Directiei Generale Resurse Minerale din cadrul MEC, Ion Stanciu.
Reprezentantii Primariei Slatina sustin ca, de anul trecut, investitorul nu a mai dat nici un semn de viata.
In 2010, poate, vor incepe lucrari legate concret de constructia acestei autostrazi, care, probabil, vor dura trei-patru ani.
A doua, Hidroenergetica, va cuprinde centralele termoelectrice Electrocentrale Deva, Electrocentrale Bucuresti si restul centralelor hidroelectrice, inclusiv Portile de Fier de pe Dunare. ... Decizia privind aceste fuziuni se va lua in cadrul Adunarilor Generale ale Actionarilor companiilor, programate pentru 19 noiembrie 2010.
Romania si alte 6 tari est-europene vor sa construiasca o axa rutiera care sa lege Lituania de Bulgaria - Via Carpatica Mai multe state est-europene, printre care si Romania, vor sa construiasca impreuna o axa rutiera care sa lege Lituania de Bulgaria, conform unei declaratii comune semnate joi, la Varsovia, relateaza AFP, preluata de Agerpres.
- neinceperea pana la aceasta data a tronsonului de autostrada Deva-Orastie.
"Intrucat, prin succesul de la Curtea Constitutionala din 20 aprilie 2010, am recastigat un drept si anume dreptul de a fi ales prevazut de Art. ... Am locuit timp de 14 ani la Deva, foarte aproape de aria de cuprindere a Colegiului nr.
De asemenea, oficialul MEC a numit si cateva zone unde vor fi operate inchiderile, cum ar fi Baia-Mare, Deva, Bucovina, cunoscute pentru exploatarea minereurilor neferoase sau aurifere, precum si minele de carbune de la Ploiesti. Potrivit declaratiilor lui Mantog, cea mai putin afectata va fi zona Olteniei.
google-analytics.com